Δίκτυο συνεργατών Essilor

Transitions Drivewear®

Transitions_Drivewear

Transitions Drivewear®

Οι προηγμένοι πολωτικοί φακοί

Οι νέοι φακοί Transitions Drivewear® αντιπροσωπεύουν την επιτομή της καινοτομίας στους φωτοχρωμικούς φακούς, καθώς παρέχουν εξαιρετικές πολωτικές ιδιότητες ακόμη και όταν οι φακοί δεν είναι πολύ σκούροι. Οι νέοι φακοί Transitions® Drivewear®, χρησιμοποιούν συστατικά υψηλής απόδοσης που παρέχουν εξαιρετικές πολωτικές ιδιότητες ακόμη και όταν οι φακοί δεν είναι πολύ σκούροι.

Η άνετη και ξεκούραστη όραση είναι εξαιρετικά σημαντική στην οδήγηση. Όπως έχουν δείξει έρευνες, η χρήση απλών γυαλιών ηλίου δεν είναι αρκετή για την μέγιστη προστασία από τον ήλιο κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού, το εκτυφλωτικό φως (θάμβος) σε συνδυασμό με τα εκατοντάδες οπτικά μηνύματα που δέχεται ένας οδηγός, κάνουν επιτακτική την ανάγκη για τη χρήση φακών που ρυθμίζονται ανάλογα και ανταπεξέρχονται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Στους απαιτητικούς οδηγούς και επαγγελματίες του είδους καθώς αποδυναμώνουν το θάμβος και τις εκτυφλωτικές λάμψεις σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Οι φακοί Transitions Drivewear® προσφέρουν ένα συνδυασμό από όλα τα οφέλη των πολωτικών φακών και των γυαλιών ηλίου με χαμηλή σκουρότητα. Ειδικότερα:

•Ενισχύουν την αντίθεση των χρωμάτων (contrast) για καλύτερη πιστότητα όρασης και οδηγική αντίληψη

•Βελτιώνουν θεαματικά την ασφάλεια και την οδηγική συμπεριφορά του χρήστη

•Εξαλείφουν την ανάγκη για διαφορετικά γυαλιά σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού

Μια τριλογία χρωμάτων σε ένα φακό

Transitions Drivewear_PNG
drivewear_overcast

Κίτρινο χρώμα

στη συννεφιά για υψηλό contrast.

drivewear_car

Χάλκινο χρώμα

για την αντιμετώπιση του θάμβους.

drivewear_sunny

Σκούρο καφέ χρώμα για μέγιστη

προστασία από την έντονη ηλιοφάνεια.

Δείτε ακόμη