Δίκτυο συνεργατών Essilor

Chromea 7®

Transitions_XTRActive_Indoor

ΤΑ ΦΩΤΟΧΡΩΜΙΚΑ ΜΟΡΙΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

Όταν οι φακοί Transitions® εκτίθενται στο υπεριώδες φως, τρισεκατομμύρια φωτοχρωμικά μόρια στον φακό αλλάζουν δομή και κάνουν τους φακούς να σκουραίνουν.
Μόνο οι φακοί Transitions® Signature® φέρουν αποκλειστικά την τεχνολογία Chromea7®, μια επαναστατική φόρμουλα που επιτρέπει στους φακούς να ανταποκρίνονται περισσότερο από ποτέ.

Τεχνολογία Transitions®

Η πιο προηγμένη τεχνολογία διαχείρισης φωτισμού
chromea7

Νέα τεχνολογία Chromea7®

Αυτή η αποκλειστική, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φόρμουλα αποτελείται από ειδικές χρωστικές ουσίες που ενσωματώνονται στην επιφάνεια του φακού. Οι χρωστικές ουσίες αποτελούνται από μόρια που συνεχώς και ομαλά μεταβάλλονται ανάλογα με το πως το φως γύρω μας αλλάζει. Σκουραίνουν και αποχρωματίζονται ακριβώς στο σωστό βαθμό, ώστε πάντα να φθάνει στα μάτια σας η βέλτιστη ποσότητα φωτός.

Μεγαλύτερη διάδραση στο έμμεσο φως

Η τεχνολογία Chromea7® σχεδιάστηκε έτσι ώστε οι φακοί να αντιδρούν ακόμη πιο δραστικά με το έμμεσο φως. Το έμμεσο φως μπορεί να προέλθει από πολλές πηγές, όπως το φως που ανακλά σε κτίρια, αυτοκίνητα, ή άλλες επιφάνειες ή το φως που περνάει μέσα από τα δέντρα ή τα σύννεφα. Οι φακοί μπορούν να «αισθανθούν» αυτό το φως, ακόμα και όταν βρίσκεται πίσω σας και να προσαρμοστούν στον κατάλληλο χρωματισμό για την εκάστοτε περίπτωση.

emmesofws
zestoklima

Ανταποκρίνονται περισσότερο σε θερμότερα κλίματα

Παραδοσιακά, η θερμοκρασία επηρεάζει τα φωτοχρωμικά μόρια. Όσο μεγαλύτερη είναι η θερμοκρασία τόσο μικρότερη η σκουρότητα που μπορούν να αποδώσουν. Με την τεχνολογία Chromea7® τα μόρια των χρωστικών ουσιών είναι λιγότερο ευάλωτα στην θερμοκρασία, πράγμα που σημαίνει πως σκουραίνουν σημαντικά ακόμη και σε θερμότερα κλίματα.

Ακριβώς η σωστή απόχρωση, ακριβώς το σωστό χρώμα

Έχει παρατηρηθεί πως άλλοι φωτοχρωμικοί φακοί αντιδρούν διαφορετικά στα διάφορα είδη φωτός με αποτέλεσμα να έχουν διαφορετικές αποχρώσεις χρωματισμού. Οι χρωστικές ουσίες των φακών Transitions® σε συνδυασμό με την τεχνολογία Chromea7® καταφέρνουν να παρέχουν ένα ομοιόμορφο χρώμα σε όλα τα επίπεδα σκουρότητας και σε όλα τα χρώματα (γκρι, καφέ, πράσινου γραφίτη).

hswsthapoxrwsh
epanastatikoproion

Επαναστατικές διαδικασίες για ένα επαναστατικό προϊόν

Οι άνθρωποι φορούν τα γυαλιά τους σχεδόν όλη την ημέρα, κάθε μέρα, σε διάφορες τοποθεσίες, με διάφορες θερμοκρασίες και καιρικές συνθήκες (από ηλιόλουστες συνθήκες έως πυκνή συννεφιά) με τη θέση τους απέναντι στον ήλιο συνεχώς να μεταβάλλεται. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραπάνω παραμέτρους, η τεχνολογία Chromea7® δοκιμάστηκε σε πάνω από 200 διαφορετικές συνθήκες που αντιπροσωπεύουν πάνω από 1.000 διαφορετικά σενάρια που οι διοπτροφόροι αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Δίκτυο Εξειδικευμένων Συνεργατών

Ανακαλύψτε το κοντινότερο, εξειδικευμένο στην τεχνολογία Transitions®, οπτικό κατάστημα